Nieuws

GroenLinks Sittard-Geleen zoekt een Vrijwilligerscoördinator (m/v, vrijwillig) tot en met maart 2018.

Wil jij:

Meewerken aan een zinderende campagne? Helpen bouwen aan een grote vrijwilligersbeweging? Samenwerken met een leuk en gedreven campagneteam? Helpen met het realiseren van de grootste vertegenwoordiging van GroenLinks ooit in de gemeenteraad van Sittard-Geleen?

Ben jij:

  • Goed in het motiveren en aansturen van mensen;
  • Zorgvuldig, stressbestending en flexibel;
  • Iemand die het overzicht kan bewaren en zorgt dat alle vrijwilligers actief blijven;
  • Iemand die mensen op hun gemak stelt en inzet naar hun kwaliteiten.

Dan zoeken we jou!

Lees verder

GroenLinkse raadsleden gezocht voor Sittard-Geleen. De kandidaatstelling is geopend!

Ook in Sittard-Geleen is het tijd voor verandering!

Op 21 maart 2018 kiest Sittard-Geleen een nieuwe gemeenteraad. GroenLinks wil graag met een aansprekende, diverse en sterke kandidatenlijst meedoen aan de raadsverkiezingen. In de komende raadsperiode willen we graag het verschil maken voor schone energie, groen in de stad, ruimte voor fietsers en we willen knokken voor alles wat kwetsbaar is. Ook in Sittard-Geleen is het tijd voor verandering! Wil jij daaraan bijdragen?

Lees verder

Burgercomite Sittard-Geleen rond acties kerncentrales Tihange uit de startblokken!

Woensdagavond was er met ca. 70 mensen een mooie opkomst in het gemeenschapshuis de Baandert in Sittard om op initiatief van GroenLinks Sittard-Geleen een burgercomité op te zetten. Een breed samengesteld burgercomité dat zich in Sittard-Geleen en omgeving komende maanden wil gaan inzetten mensen te informeren en mobiliseren voor de grote mensenketting op zondagmiddag 25 juni.

Lees verder

GroenLinks stelt Art.37 vragen over het rigoureuze kappen van bomen in Geleen.

Test

De laatste twee weken hebben veel burgers uit onze gemeente contact gezocht met o.a GroenLinks om hun verontwaardiging te uiten over de rigoureuze en massale bomenkap in Geleen. In o.a de Flinckstraat, de Beekhoverstraat, Meeuwenstraat en de Oranjelaan zijn (haast) alle straatbomen gekapt. Ook in andere straten in Geleen zijn bomen gekapt.

Lees verder

Pagina's