Nieuws

Politiek manifest

Allereerst hartelijk bedankt dat u de moeite neemt om vandaag uw oor te luister te leggen bij dit politiek debat. Ik zou willen dat bij alle generaties de politieke interesse zo groot zou zijn. Ook dank aan het KBO-PCOB en alle overige senioren vertegenwoordigende organisaties voor hun input voor ons verkiezingsprogramma.

Lees verder

GroenLinks maakt zich hard voor concept Tutti Mangiare in Born.

Al sinds begin 2015 maakt de GroenLinks fractie zich hard voor het voortbestaan van Casa Piano met in het bijzonder aandacht voor de maatschappelijke voorziening Tutti Mangiare. Uitbater Sergio Klein heeft met zijn initiatief immers bloot gelegd dat er een grote behoefte is aan een voorziening als het concept Tutti Mangiare voor inwoners uit Born en omstreken. Dagelijks schuiven vele ouderen en alleenstaanden aan voor een maaltijd tegen kostendekkend tarief die in gezamenlijkheid wordt bereid en genuttigd.

Lees verder

Raadsbijdrage Herstelplan Begroting 2018

Ik heb een jaar geleden met mijn vrouw een coalitieakkoord gesloten. Zij wilde graag een nieuwe keuken en ik droomde al een tijd van een nieuwe auto. Voor de financiering hadden we een strak plan: we hadden de afgelopen jaren wat spaargeld opgebouwd en voor het overige hadden we van de bank groen licht voor een verhoging van onze hypotheek. Zo konden we allebei onze zin krijgen.

Lees verder

Pagina's