Ik ben opgegroeid in Rotterdam en ben in 1986 naar Limburg verhuisd. Ik woon nu al ruim 20 jaar in Limbricht. Ik ben vader van 4 dochters en heb 8 kleinkinderen.

Doordat mijn huidige echtgenote al GroenLinks lid was en destijds werkzaam als Hoofd Afdeling Milieu bij een andere gemeente, ben ik, mede door haar uiteraard, steeds meer na gaan denken over duurzaamheid en milieu. Na een ontmoeting met Kim, onze vroegere wethouder, die mij de vraag stelde of ik niet “iets” bij GroenLinks zou willen doen, ben ik hier serieus over gaan nadenken en na de cursus “Blik Op De Raad”, waarbij mijn politieke interesse nog verder werd aangewakkerd, heb ik mij beschikbaar gesteld als steunfractielid. Ook heb ik een aantal jaren deel uit gemaakt van het bestuur, waaronder het voorzitterschap.

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de keukenhandel en ben mij na mijn pensioen gaan richten op vrijwilligerswerk. Ook ben ik een aantal jaren vrijwilliger geweest bij Poppodium Volt in Sittard.

Mijn persoonlijke interesses zijn muziek en film. Als muziekverzamelaar heb ik inmiddels een verzameling opgebouwd van ruim 5000 LP’s en CD’s. Ik volg dan ook de ontwikkelingen bij de Domeinen (waaronder uiteraard Volt) op de voet en hoop dat Sittard-Geleen zich verder zal ontwikkelen op het gebied van kunst en cultuur. Daarnaast ben ik ook een enorme SciFi fan en heb ook op dit gebied inmiddels een aardige verzameling films en TV-series in de kast staan.

Tevens gaat mijn aandacht uit naar het verder verduurzamen van de samenleving op het gebied van de natuur, energie, voedsel en de manier waarop wij met dieren omgaan. Ik hoop het echt bij leven nog mee te maken, dat de fossiele brandstoffen tot de geschiedenis gaan behoren en al onze energie op een duurzame manier wordt opgewekt. Dat heeft de toekomst!