Ik ben mijn hele leven al met duurzaamheid opgevoed en opgegroeid. Bijvoorbeeld je afval scheiden en je eigen tas mee naar de winkel meenemen, ik weet niet beter en vind dat dan ook heel normaal om te doen. Ook thuis in het verbouwen van ons huis uit 1955, was altijd de vraag: hoe doen we dat zo, dat het ook gericht is op de toekomst, en hoe maken we ons huis energiezuinig?

Ik ben in Geleen geboren en in Sittard opgegroeid. Mijn opleiding Bedrijfswiskunde heb ik in Sittard voltooid, en Kort-HBO Logistiek in Venlo. Daarna heb ik zo’n 17 jaar in diverse statistische en financieel-administratieve functies gewerkt. Verder ben ik getrouwd en heb twee dochters.

Door de eerste termijn van Kim Schmitz als wethouder van de gemeente Sittard-Geleen, werd ik meer getriggerd door wat GroenLinks betekent en kan betekenen. Echter een carrière switch de zorg in met bijbehorende opleiding, gaf me toen nog niet de tijd en ruimte om meer voor GroenLinks te gaan doen. Nu mijn opleiding af is, en Corona langzamerhand tot een vast onderdeel van het dagelijkse leven lijkt te worden, kan ik meer betekenen voor GroenLinks en dat wil ik graag doen als onderdeel van het bestuur.