Het bestuur van GroenLinks organiseert voor alle leden en belangstellenden een nieuwjaarstreffen. U bent van harte welkom op zondagmiddag 14 januari om 16.00uur in het Laagland Theater, Engelenkampstraat 25, tegenover het gemeentehuis in Sittard.

Het jaar 2006 is, op zijn zachtst gezegd, een afwisselend jaar geweest: de gemeenteraadsverkiezingen zijn voor GroenLinks geweldig verlopen met als beloning zes raadszetels en een plek in het College van Sittard-Geleen. Bij de Tweede Kamer verkiezingen hebben we een zeteltje in moeten leveren, maar het is duidelijk dat het regeringsbeleid van Balkenende III (of was het alweer IV?) een hoop kiezers tegen de borst heeft gestoten.
Reden genoeg voor het bestuur om dit jaar niet geruisloos voorbij te laten gaan: op zondag 14 januari organiseert GroenLinks Sittard-Geleen een nieuwjaarsfeestje voor alle leden en belangstellenden.
U bent uitgenodigd om vanaf 16:00uur in het Laagland Theater (Engelenkampstraat 25, tegenover het gemeentehuis) in Sittard met ons het glas te heffen op het nieuwe jaar. Het is een prima gelegenheid om in een informele sfeer kennis te maken met het bestuur, onze wethouder en raadsleden.
We hopen u allen op 14 januari te verwelkomen en wensen u alvast een goed uiteinde en een gelukkig nieuwjaar toe!
Ernest Poelma, namens het bestuur van GroenLinks. Tel: 06-27195863