De gemeente faciliteert dit soort opruimacties sinds in 2015, een motie van GroenLinks hierover is aangenomen. Jaarlijks steken we dan ook zelf de handen uit de mouwen!

Zaterdagmorgen 9 april om 10u30 verzamelen bij Ria in Grevenbicht.

Dit jaar willen we aan de slag op zaterdagochtend 9 april. We verzamelen om 10u30 bij Ria Dielissen aan de Dijk 24 langs de Maas in Grevenbicht. Dan gaan we samen aan de slag. Voor handschoenen en knijpers wordt gezorgd. Afgelopen jaren deden ook kinderen gezellig mee, dus neem die gerust mee! En uiteraard: iedereen is welkom ook niet GroenLinks leden.

Na afloop van een kleine 2 uurtjes opruimwerk is er een gezellige afsluitende lunch met broodjes en soep omstreeks 12u45 bij Ria Dielissen.

Om het geheel goed te organiseren is vooraf opgeven nodig. Dat kan tot uiterlijk 6 april door een mailtje te sturen naar: r.dielissen@home.nl of haar even te bellen: 06-46121566. Laat dan ook even weten of je aan de lunch wilt deelnemen. Hopelijk kunnen we ook na een zware campagneperiode weer even lekker buiten aan de slag met een gezellige en heel nuttige activiteit. Samen houden we de oevers van onze Maas schoon!