John Reijnders

Burgerraadslid

John is sinds begin 2016 actief lid van GroenLinks als burgerraadslid.

Ik ben politiek actief vanuit maatschappelijke betrokkenheid en vanuit mijn behoefte om te werken aan een positief en optimistisch maar ook realistische maatschappij. Veel gaat veranderen is mijn idee (energievoorziening, economisch systeem, belang van niet financiële waarden) en daar wil ik graag aan meebouwen.

Samen met mijn partner Jolanda en onze zonen Stijn en Jens woon ik in de mooie wijk Ophoven in Sittard. Ik ben werkzaam als staffunctionaris Planning en Control bij PSW in Herten, een prachtige organisatie die zorg biedt aan mensen met een verstandelijke beperking.

Binnen de fractie van GroenLinks ben ik burgerraadslid en lid van de commissie EMSV (Economie, Middelen, Samenwerking en Verkeer). In algemene zin is mijn doel om door de cijfers heen het echte verhaal te ontdekken en hier het debat over te voeren vanuit de visie van mijzelf en GroenLinks.

Muziek is voor mij een heel belangrijke bezigheid. Als DJ in Volt probeer ik op de “Swing It Back” avonden de “iets oudere” mensen nog aan het dansen te krijgen op de alternatieve hits van de jaren 80 tot nu. Keep the spirit alive!

Voor mij persoonlijk zijn belangrijke kernwaarden: zaken positief te benaderen en de samenwerking op te zoeken op basis van wat inhoudelijk het beste is in plaats van het negatieve te benadrukken of elkaar vliegen af te vangen.